Zoek
Filters

Panna cotta

voor 5 porties :

750 g magere yoghurt,

5 gelatineblaadjes van 3g,

250 g rood fruit uit de diepvries,

5 g (poeder zoetstof (vb aspartaam), je kan best gewoon proeven hoe zoet je het wil).

1 Vanillestok,

125 ml alpro soja light room.

Meng de yoghurt met de zoetstof en uitgeschraapte vanillestok. Week de gelatineblaadjes in koud water. Breng de room aan de kook, zodra die kookt zet je ze van het vuur. Knijp de gelatineblaadjes uit en meng ze in de warme room. Meng de room met opgeloste gelatine  met de yoghurt en stort de Panna cotta in glazen portieschaaltjes. Meng het rood fruit met wat zoetstof, en leg vooraf in de schaaltjes 50 g rood fruit, leg na vullen wat kleinere bessen bovenaan.  Laat 24 u opstijven in de frigo.

Wil je weten of dit recept ook in jouw persoonlijke afslankstrategie past? Boek een consult bij je persoonlijke diëtiste of maak een afspraak voor een gratis dieetdiagnose.