Zoek
Filters

Dieetmotivatie

Diëten, je levensstijl aanpassen, je eetgewoonten veranderen…..

MAKKELIJKER GEZEGD DAN GEDAAN

Soms staan er dingen in de weg van je doel, word je wilskracht gesaboteerd en maak je veel te veel omwegen naar dat gezond gewicht. Daar praat je over met  Nathalie, onze motivatiecoach. Diëtiste Tamara is anderzijds ook goed in motiveren maar is veel wetenschappelijker geschoold, ze kan tot op je DNA uitzoeken waar jij beter wat meer of minder van zou eten. En misschien weet je intussen zelf wel wat je best kan eten en laten om slanker te worden maar slaag je er niet in om vol te houden.

Dus als je wil ventileren over je dieet en het gaat niet echt "over eten” dan ga je naar onze motivatiecoach Nathalie. 

Ze kan je helpen om je wilskracht te versterken of je gewoon de dingen weer helder laten zien. Misschien heb je veel opvolging nodig maar hoef je niet elke keer op die weegschaal, dan ga je tussendoor eens naar Nathalie. En ben je een echte emo-eter dan is een dieet alleen niet genoeg om je doel te bereiken, dan gaan we werken aan die eet-emoties. Verwacht geen zware psychologische sessies maar echt een praktische aanpak, een boost van je zelfvertrouwen en de kracht om je dieet vol te houden alsof je het al jaren zo doet.

Iedereen met een VIP-All in of een VIP-Afslanktraject kan gratis gebruik maken van deze mental-coaching. Heb je geen traject, dan kan je ook gewoon een betalende afspraak boeken.

MOTIVATION ONLY

Heb je helemaal geen diëtiste nodig maar alleen nood aan mentale begeleiding? Nood aan iemand die je helpt met hoe je denkt en hoe je je voelt? Iemand die je feiten in een ander perspectief doet zien? Dan kan je een motivatietraject volgen . Dit traject duurt 3 maanden. Gedurende die 3 maanden kan je zo vaak als je wil een sessie boeken bij de motivatiecoach.