Zoek
Filters

Annemie verloor 14 kg en voelt zich beter dan ooit.

Hallo iedereen,

Ik ben Annemie.

Dit is mijn dieetverhaal bij Villa Vitta in Duffel.....

De voorbije jaren at ik redelijk veel. Vooral met snoep en nagerechten had ik het moeilijk.  Ik bleef soms ook eten, ook al had ik genoeg, puur uit goesting…

Met als gevolg dat ik elk jaar een beetje bijkwam, de kilo’s vlogen er stilletjes meer en meer aan…

Tot op een dag… ik dacht  “pff, ik wil echt afvallen en een slank figuur hebben ”.

Ik zei bijna elke week “maandag begin ik echt, maar dan ook echt” maar zelf lukte het me niet.

Na zoveel pogingen kwam ik te horen van een goede vriendin van mijn mama dat ze een dieet volgde bij Villa Vitta bij Tanja in Duffel.

Ik heb de koe bij de horens genomen en een afspraak gemaakt, bij Tamara. Super benieuwd naar alle informatie die ik ging krijgen.

Mijn doel was 10kg te vermageren. Na een lichaamsanalyse gaf Tamara mij zoveel uitleg en tips waardoor ik heel enthousiast en vooral gemotiveerd naar huis ben gegaan!

De dag nadien ben ik met volle moed begonnen.

Twee weken later mocht ik voor de eerste keer op controle en het resultaat mocht er zijn. Min 2kg! De kilo’s gingen er gemakkelijk af met al de lekkere gezonde dingen en door met mate te eten! Ik was fier op mezelf… Blijven volhouden en karakter hebben!

Vier maanden later had ik mijn doel bereikt… 10 kilo kwijt! Chapeau vond ik zelf. Het was me gelukt, ook dankzij de hulp en steun die ik kreeg van familie en vrienden. De aanmoedigingen en complimenten doen op zo’n momenten deugd.

Ondertussen zijn we anderhalf jaar verder en ben ik in totaal 14kg verloren.

Ik kan nu ook weer genieten van af en toe eens een etentje zonder een schuldgevoel te hebben. De dagen nadien doe ik dan weer extra mijn best.

Sinds ik vermagerd ben, voel ik mij stukken beter en mijn conditie is erop vooruit gegaan. Ik heb ook meer energie. Het komt mijn gezondheid ten goede.

 

Echt SUPER dankjewel voor al jullie hulp! 😊 Zonder jullie zou dit mij nooit gelukt zijn!