Zoek
Filters

Afspraken

/Het opstartconsult

In een eerste consultatie van 60 tot 90 minuten nemen we een anamnese van je huidige eetgewoonten, er gebeurt een lichaamsanalyse bestaande uit gewichtsmeting, meting van het vetpercentage, spiermassa en hydratatie via een BIVA. Op basis van deze gegevens gaan we op zoek naar het dieet dat bij jou past. Je gaat buiten met een kant en klaar dagschema waarin staat wat je best kan eten en hoe je dit kan inpassen in je dagelijks leven. 

 

De gratis dieet-diagnose

Weet je nog niet zeker of je je wel door ons wil laten begeleiden, wil je eerst eens weten welk dieet eigenlijk het beste bij je past, hoe we te werk gaan, ons eens persoonlijk ontmoeten? Maak dan een afspraak voor een gratis dieetdiagnose.

De opvolgconsultaties 

Bij de diëtiste

Nadat Tanja of Tamara, de hoofddiëtisten van Dieethuis je dieet geschreven hebben, kan je er voor kiezen om opgevolgd te worden. Tamara kan je ondersteuning bieden bij het volhouden van je dieet. In de vervolgconsulten bij de diëtiste doen we telkens opnieuw een volledige lichaamsanalyse om je voortgang in kaart te brengen. Natuurlijk kan je dagschema aangepast worden aan speciale gebeurtenissen of ontwikkelingen op het vlak van gezondheid. Maar verwacht vooral praktische tips op maat van jouw leven die je helpen het dieet vol te houden. Kom je graag elke week of om de 14 dagen voor een opvolgmeting en gesprek dan kies je best voor een VIP - traject. Heb je genoeg aan 1 keer per maand dan betaal je best gewoon per consultatie. 

Bij de Motivatiecoach

Soms staan er dingen in de weg van je doel, wordt je wilskracht gesaboteerd en maak je veel te veel omwegen naar dat gezond gewicht. Daar praat je over met  Nathalie, onze motivatiecoach. Je kan bij haar even ventileren. Ze kan je helpen om je wilskracht te versterken of gewoon de dingen weer helder laten zien. Misschien heb je veel opvolging nodig maar hoef je niet elke keer op die weegschaal, dan ga je tussendoor eens naar Nathalie. En ben je een echte emo-eter dan is een dieet alleen niet genoeg om je doel te bereiken, dan gaan we werken aan die eet-emoties. Kortom als je hulp nodig hebt met je dieet, maar het gaat niet echt over "eten', dan ga je naar Nathalie. Iedereen met een VIP-All in of een VIP-Afslanktraject kan gratis gebruik maken van deze mental-coaching. Heb je geen traject, dan kan je ook gewoon een betalende afspraak boeken.